Just nine months after settling into a sparkly and expansive new campus, Facebook is in need of even more space.

The company announced today that it’s expanding its Menlo Park, Calif., headquarters to include an innovative new workspace for up to 3,400 engineers.

The space, as described by Facebook’s environmental design manager Everett Katigbak, is under design by celebrated architect Frank Gehry, who’s using the social network’s engineering culture as a basis for his blueprints.

The engineering-only campus will be a large, one-room, warehouse-style building set atop a parking structure. It will feature an open layout with plenty of cafes, micro-kitchens, and break-away spaces with couches and whiteboards.

Engineers can even escape to the rooftop for some fresh air, where a garden will span the entire roof. The campus will include a garden at ground level as well. The location will even be connected to Facebook’s current campus by an underground tunnel.

Facebook said it will break ground on the new location, located across the highway from 1601 Willow Road, in early 2013.

[vb_gallery id=518520]